Interieuradvies van A tot ......

Woonmaand oktober, krijg in de maand oktober 10% korting op een compleet interieuradvies!

Lukt het maar niet om ruimte en rust te creëren? Of hebben jij en je partner een heel andere woonsmaak? Wat het probleem ook is, klein of groot, samen komen we eruit! Graag kom ik vrijblijvend bij je langs om jouw persoonlijke wensen in kaart te brengen en je beter te leren kennen.

Ik luister, observeer en neem een kijkje in de betreffende ruimte(s). Na deze kennismaking hoop ik een compleet beeld van je te hebben gevormd. Deze informatie vertaal ik naar een moodboard, die ik samen met de persoonlijke offerte tijdens de vervolgafspraak presenteer.

Als je vindt dat we de juiste sfeer te pakken hebben, ga ik voor je aan de slag, desgewenst met een compleet interieuradvies. Ook dit zal ik aan je presenteren, waarna je zelf aan de slag kunt of samen met Mooii wonen om je droomwensen te verwezenlijken.

Het compleet interieuradvies bestaat uit:

Moodboard
Plattegrond
Meubelplan
Kleur- en materialenplan
Accessoires plan
Verlichtingsplan
Totaalbeeld
Shopping list
Van klein tot groot advies

Heb je hulp nodig bij slechts een deel van uw interieur? Zoek je naar de juiste accessoires? Mist er een alleen nog een lichtplan? Of ben je juist gebaat bij een compleet interieuradvies van A tot Z? In overleg is heel veel mogelijk, ik bekijk graag alle opties!

 

Tarief:

In de offerte zal ik voor u een persoonlijk tarief bepalen n.a.v. de wensen voor het advies. Een compleet interieuradvies voor een kleine ruimte (bijvoorbeeld slaapkamer of kinderkamer) heeft u vanaf €495,- incl BTW

Een compleet interieuradvies voor een grote ruimte (bijvoorbeeld woonkamer) heeft u vanaf €695,- incl BTW

Ook een kort advies is mogelijk, bijvoorbeeld een kleuradvies, een nieuwe indeling, een inspiratieboard of een verlichtingsplan. Daarvoor geldt een uur tarief van €65,- incl BTW

*vanaf 20km buiten Assen wordt er €0,19 per km reiskosten in rekening gebracht.