Verkoopstyling loont!

 

Speciaal voor de verkoop van uw woning help ik u met een optimale presentatie. Een eerste indruk is vaak doorslaggevend. Ook voor een potentiele koper van uw huis. Heeft u uw woning te koop staan? Dan is het erg belangrijk dat u deze optimaal presenteert. Verkoopstyling kan hierbij helpen.

 

Een potentiële koper beoordeelt uw huis anders dan uzelf. Hij of zij heeft geen herinneringen aan de woning, hecht er geen emotionele waarde aan. Daarom ziet deze kijker ook eerder minpunten dan uzelf. Als verkoopstylist kijk ik door de ogen van een mogelijke koper. Het is mijn taak om ervoor te zorgen dat uw woning een meer neutrale uitstraling krijgt. Soms volstaan simpele ingrepen, zoals een andere indeling, een likje verf of het toevoegen van accessoires. Uiteindelijk is het de bedoeling dat geïnteresseerden kunnen inschatten of zij van dit huis hun thuis kunnen maken. Met verkoopstyling zorgt u er dus voor dat uw huis voor een breed publiek aantrekkelijk wordt, sneller verkocht wordt en tegen een hogere prijs. Kortom, verkoopstyling loont!

 

Wilt u ook uw huis optimaal gerestyled hebben om een goede indruk te maken bij uw kopers.Maak gratis en vrijblijvend een afspraak voor een intakegesprek en samen gaan we kijken wat verkoopstyling voor u kan betekenen. Samen lopen we door het huis, ruimte voor ruimte, om te inventariseren wat er eventueel nodig is om alle positieve punten van uw huis optimaal te benutten. Daarna gaan we ook daadwerkelijk aan de slag. Dus u krijgt niet alleen een advies, maar we steken ook de handen uit de mouwen met het doel om binnen 2 tot 3 dagen uw woning verkoopklaar te maken.

woning verkoop klaar 

 

 

rommelzolder slaapkamer

 

Maak gratis en vrijblijvend een afspraak voor een intakegesprek en samen gaan we kijken wat verkoopstyling voor u kan betekenen.

 

*Vanaf 20KM buiten Assen wordt er €0,19 per KM reiskosten in rekening gebracht.   

             

 

 

Dank voor het verkoopstyling advies! Na bijna een jaar te koop staan, met diverse bezichtigingen, nog steeds geen concrete koper. Het advies was verhelderend, toch een andere kijk op mijn eigen woning. En het heeft gewerkt! De eerste bezichtiging, na het styling advies en de nodige aanpassingen, werd binnen een week omgezet naar de verkoop van de woning. Verkoopstyling is een aanrader, want ook ik werd verrast door hoe soms kleine aanpassingen een ander beeld creëren.