Workshop interieurstyling

Houd jij je graag bezig met interieur en lijkt het je leuk om samen met een groep vrienden/vriendinnen, familie of collega’s nieuwe ideeën op te doen? Mooii Wonen verzorgt een leuke en inspirerende workshop interieurstyling. Tijdens de workshop gaan we aan de slag met kleuren, materialen en indelingen, allemaal gericht op jouw eigen woonkamer (of een ander vertrek). Na afloop zal je genoeg inspiratie hebben opgedaan om je huis helemaal naar jouw smaak in te richten.

workshop

 

WAT GAAN WE DOEN?

 

  • Aan de slag met een eigen moodboard
  • Aan de slag met kleuren en materiaal
  • Aan de slag met je eigen plattegrond (neem een plattegrond van je woning mee)
  • Na afloop is er nog tijd voor persoonlijke interieur vragen, dus neem foto’s van de ruimte waar je vragen over hebt mee.
  • De workshop duurt ongeveer 3 uur, de tijd kan naar wens ingedeeld worden met bijvoorbeeld een koffie pauze tussen door of een gezellige lunch.

 

De workshop kan bij je thuis plaatsvinden of op een locatie naar keuze. (afhankelijk van de locatie kunnen er reiskosten in rekening worden gebracht)

De kosten: €39,50 per persoon, (dit is inclusief materiaal en btw) minimaal 6 personen.

Wil je graag alles uit handen geven? Ook dat is mogelijk. Naar wens kan er een hapje en drankje of lunch geregeld worden. Hiervoor zal dan een persoonlijke offerte worden gemaakt.