Al dat speelgoed!

09-05-2016

Kinderen hebben een grote fantasie, heerlijk om naar te kijken als ze helemaal opgaan in hun eigen wereld en thuis de grootste avonturen beleven.

Er worden hele steden gebouwd van de lego, Barbie krijgt haar eigen villa met zwembad, er loopt zelfs een heuse racebaan door de kamer en alle poppen krijgen een eigen bedje.

Na een lange dag heerlijk spelen liggen ze dan eindelijk te slapen in hun bedje, je loopt naar de woonkamer en dan…. Pfffft “al dat speelgoed”.  Tuurlijk is het fijn dat de kinderen heerlijk kunnen spelen overdag, maar als je ’s avonds na een lange dag lekker in je eigen woonkamer wil zitten is het fijn als het ook gewoon weer een volwassen woonkamer is in plaats van een soort ballorig in je woonkamer.

De meeste mensen vinden het lastig om een kinderhoek zo te integreren in hun woonkamer dat het nog wel bij het interieur past en er zelfs nog leuk uit ziet.

Vandaar voor jullie wat tips om ook je kinderhoek in je interieur te laten passen.

 ineterieur styling kinderen mooi

Aggylifestyle.nl

Gebruik voor de accessoires en alle opberg doosjes, bakjes, kisten enz. de zelfde kleuren en materialen als de rest van het interieur. `zo heb je niet ineens een knal rode, blauwe, gele hoek in je mooie rustige offwhite kamer. Door dezelfde kleuren en materialen te kiezen blijft het 1 geheel.  Het speelgoed is natuurlijk vaak al fel gekleurd, maar dat stop je ’s avonds dus gewoon in die mooie houten vintage kist.

vintage ineterieur

Sostrene Grene

Heb jij een mooi vintage interieur, dan past al dat hypermoderne speelgoed daar natuurlijk niet echt bij. Haal een paar mooie vintage koffers en stop daar al het speelgoed in. De koffers mooi opgestapeld geeft echt een super leuk vintage effect. Heb je een landelijk interieur dan passen de koffertjes in de Engelse stijl daar weer super bij.

hout interieur assen

Purewooddesign

Laat een mooi meubel op maat maken van bijvoorbeeld steigerhout. Het hout geeft gelijk een warme en gezellige uitstraling en het is een goede manier om ongebruikte hoekjes toch te benutten. Zorg daarbij voor veel opberg ruimte, zodat alles weer lekker opgeruimd kan worden.

 mooi wonen

Markita.nl

En deze wou ik jullie echt niet onthouden. Zitzak Nest van Zilalila, Niet alleen leuk voor de kleintjes……….

Blijf je het toch lastig vinden, dan is er altijd nog de interieurstylist……


Reageren? Graag:

comments powered by Disqus