Binnen wordt buiten.

10-05-2016

De mooiste tijd van het jaar is weer aangebroken!!! We mogen weer naar buiten, heerlijk in de tuin leven. Gauw de tuinset weer naar buiten en lekker in de zon.

maar het mag eigenlijk wel wat gezelliger, de plastic tafel en stoelen zijn nou niet echt bepaalt sfeervol en de bakken met viooltjes hebben we nou ook wel gezien. Maar hoe moet het dan wel?

Als eerste tip, zorg voor een goede bank. Ook buiten wil je net als binnen lekker relaxen en chillen op een comfortabele bank. Tegenwoordig heb je super mooie loungebanken die er net zo uitzien als een bank voor in de woonkamer, maar dan wel weersbestendig zijn en dus gewoon het hele seizoen buiten kunnen staan.  Lekker veel kussens en kleedjes erop en je kunt ook buiten lekker op de bank neer ploffen.

Umix heeft een hele mooie outdoor lijn ontworpen voor een betaalbare prijs, exclusief verkrijgbaar bij leenbakker.

Binnen hebben we graag een vloerkleed op de vloer, want dat is lekker zacht en geeft altijd zoveel sfeer, maar ja dat kan buiten niet, zou je denken. Maar niets is minder waar! Je hebt voor buiten hele mooie kunststof vloerkleden die je gewoon het hele seizoen buiten kan laten liggen. Dus ook buiten creëren we gezelligheid en sfeer met een mooi vloerkleed. www.adcio.nl heeft mooie buiten vloerkleden voor een betaalbare prijs.

buiten styling

Veel, maar dan ook heel veel accessoires. Waar we binnen vaak less is more zeggen geldt voor buiten more is more. Leef je helemaal uit met veel kussens en kleden op de banken en stoelen. Leuke bijzettafeltjes met veel kaarsen erop. Kies voor het echte buitengevoel voor veel grote planten en hang waar mogelijk verlichting op.

tuin styling

Als je de ruimte hebt kies dan ook voor een mooie grote eettafel voor buiten, niet zo’n plastieken maar een mooie van hout, metaal, beton oid. Genoeg comfortabele stoelen erom heen en leuk aankleden met kussentjes en dekentjes op de stoelen en kaarsen, kandelaars en vazen op de tafel. Dan vrienden uitnodigen en heerlijk met zijn allen buiten eten.

eettafel buiten

 

En voor het ultieme relax gevoel kan de hangstoel echt niet ontbreken.

 hangstoel

Ook voor in de tuin heb je de interieurstylist…  


Reageren? Graag:

comments powered by Disqus