Interieurtrends najaar 2020

29-09-2020

Het is herfst! Dat zie en voel je aan alles. Dus tijd om het thuis weer warm en gezellig te maken, zeker nu we in deze periode nog meer tijd thuis zullen doorbrengen.

Maar wat zijn nu de nieuwe interieur trends voor het najaar van 2020? Ik heb er voor jullie een aantal op een rijtje gezet.

interieurtrends 2020 najaar voorjaar 2021

Aardetinten gaan we veel zien. Dit kan in de kleuren op de wanden, maar ook de stoffen van meubelen en raambekleding. Er worden vooral donkere en warme aardetinten gebruikt. Zeer warm en lekker knus.

okergeel groen messing

Groen en okergeel zien we al een tijdje, maar gaan we nog veel meer in de interieurs terugzien. Het zijn dan ook mooie en warme kleuren die een interieur algauw mooi doen opleven. Je kan je wand in een mooie tint schilderen of je houdt het bij wat accessoires, succes verzekerd!.

ronde vormen trend bak geel velvet advies

Ronde vormen waren al een beetje in opgang, maar dit zet zich nog meer door. Door ronde meubelen te gebruiken verzacht je de vaak rechte contouren van de meeste woonkamers en creëer je een ruimtelijk effect.

combineren verf behang kleur indterieur

Combineren vinden de meeste mensen wat spannend, maar als je het goed doet krijg je een prachtig resultaat. In het najaar zien we dan ook dat kleuren en diverse prints met elkaar gecombineerd worden. Vind je dit lastig? Kun je altijd hulp inschakelen https://mooiiwonen.com/contact/

cozy materiaal trend corduroy velvet teddy

Cozy materialen gaan we steeds meer zien in de meubelstoffen, raambekleding en accessoires. Zoals velvet, corduroy en teddy. Heerlijk zacht om op koude herfstdagen in weg te kruipen.

messing goud rood mooi

Goud oftewel messing blijft ook dit najaar veel terugkomen. Messing geeft een luxueuze uitstraling vooral in vergelijking met het rvs wat we eerder veel zagen.

duurzaam interieur jute rotan natuurlijke materialen

Duurzaamheid is in deze tijd zeer belangrijk, dit zien we gelukkig ook terug in onze interieurs. Naast dat we steeds meer natuurlijke materialen gebruiken zoals rotan en jute kijken we ook naar hoe het gemaakt wordt en of dit bij ons past.

 

Hopelijk kun je nu lekker aan de slag in je eigen interieur. En kom je er niet uit dan help ik je graag.

 


Reageren? Graag:

comments powered by Disqus