Verf voor de woonwinkel

02-11-2016

Een vernieuwend concept van Global Paint en De InterieurCoaches. Het gaat hierbij om de verflijn van Global Paint voor de consument genaamd Lifestyle by Global Paint.Het is een uniek en onderscheidend concept met een online bestel module.

Het komt er in het kort hierop neer dat we de retailer de mogelijkheid bieden om een kleur en sfeerwand met kleurkaarten in de winkel te plaatsen. Via een touchscreen kan de retailer de consument snel en gemakkelijk naar het gewenste product leiden.

Vervolgens wordt na betaling in de winkel de verf door Global Paint op kleur gemaakt en binnen 48 uur in de winkel of thuis bij de klant afgeleverd. Woonwinkels kunnen op deze manier het assortiment op een eenvoudige en goedkope manier uitbreiden met een hoogwaardig verfassortiment dat voor deze specifieke doelgroep op maat samengesteld is.

Het grote voordeel voor de retailer is dat er maar een beperkte investering voor nodig is.
Dit komt doordat er geen kleurmengmachine en grote verfvoorraad nodig zijn.
Een 2e voordeel is dat in de winkel de juiste kleur verf snel bij de meubels en accessoires kan worden gezocht. Hierdoor blijven de klanten langer in de winkel en krijgen ze eerder inspiratie voor de totale inrichting.

Bijkomend voordeel voor de consument:

Gemak!
 One-stop-shopping, omdat immers alles in één winkel te vinden is.

Het assortiment verf is ruim, maar overzichtelijk en bestaat uit:

  •  Muurverf in drie kwaliteiten.
  •  Lak in drie glans graden.
  • 
 Krijtverf.

  •  Grondverf en primers.
  •  Vernis.
  • 
 Verfbenodigdheden.

De kleur en sfeerwanden kunnen geheel aangepast worden aan de huisstijl van de winkel. De foto’s op de verfwand kan de retailer (mits in een hoge resolutie) naar eigen keuze zelf aanleveren.

De verf die in de winkel eventueel op voorraad komt te staan zou in een kast naast de verfwand geplaatst kunnen worden om de uitstraling van de gehele wand nog meer te versterken.

De kleurwand bevat 100 kleuren op stalen van A5 formaat. Hiernaast heeft Lifestyle by Global Paint nog drie kleurenwaaiers beschikbaar. Een uitgebreide kleurenwaaier met 210 kleuren, een kleurenwaaier met een selectie van de beste basic kleuren en een kleurenwaaier met de trend kleuren. Deze trendkleuren worden samengesteld door Global Paint stylisten en De Interieurcoaches.

De samenwerking tussen Global Paint en de Interieurcoaches is ook een groot voordeel voor de retailer. De InterieurCoaches is een veelzijdig team professionals op woongebied. Ze verzorgen inspiratie dagen in de woonwinkel, geven kleur en interieur advies en schrijven woonconcepten op maat. Dit alles leidt tot omzetverhoging. De interieurcoaches kunnen ook ingezet worden op beurzen en events. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via: info@deinterieurcoaches.nl. Mooii wonen is aangesloten bij de interieurcoaches.

 


Reageren? Graag:

comments powered by Disqus