Interieuradvies van A tot Z

Particulier

Lukt het maar niet om ruimte en rust te creëren? Of heeft uw partner een heel andere woonsmaak? Wat het probleem ook is, klein of groot, samen komen we eruit! Graag kom ik vrijblijvend bij u langs om uw persoonlijke wensen in kaart te brengen en u beter te leren kennen.

Ik luister, observeer en neem een kijkje in de betreffende ruimte(s). Na deze kennismaking hoop ik een compleet beeld van u te hebben gevormd. Deze informatie vertaal ik naar een moodboard, die ik samen met de persoonlijke offerte tijdens de vervolgafspraak presenteer.

Als u vindt dat we de juiste sfeer te pakken hebben, ga ik voor u aan de slag, desgewenst met een compleet interieuradvies. Ook dit zal ik aan u presenteren, waarna u zelf aan de slag kunt om uw droomwensen te verwezenlijken.

 Het compleet interieuradvies bestaat uit:

  • Moodboard
  • Plattegrond
  • Meubelplan
  • Kleur- en materialenplan
  • Accessoires plan
  • Verlichtingsplan
  • Totaalbeeld
  • Shopping list

Van klein tot groot advies

Heeft u hulp nodig bij slechts een deel van uw interieur? Zoekt u naar de juiste accessoires? Mist er een alleen nog een lichtplan? Of bent u juist gebaat bij een compleet interieuradvies van A tot Z? In overleg is heel veel mogelijk, ik bekijk graag alle opties met u!

 

Tarief:

In de offerte zal ik voor u een persoonlijk tarief bepalen n.a.v. de wensen voor het advies. Een compleet interieuradvies voor een kleine ruimte (bijvoorbeeld slaapkamer of kinderkamer) heeft u vanaf  €795,- incl BTW

Een compleet interieuradvies voor een grote ruimte (bijvoorbeeld woonkamer) heeft u vanaf €995,- incl BTW

Ook een kort advies is mogelijk, bijvoorbeeld een kleuradvies, een nieuwe indeling, een inspiratieboard ect. Daarvoor geldt een uur tarief van €75,- incl BTW 

*vanaf 20km buiten Assen wordt er €0,25 per km reiskosten in rekening gebracht.

Projectinrichting:

Ook voor de inrichting van uw bedrijf kunt u bij Mooii wonen terecht voor een interieur ontwerp tot in de laatste puntjes. In een 3d ontwerp kunt u een goed beeld krijgen van hoe uw inrichting er straks uit zal zien. Er zal altijd goed naar uw wensen geluisterd worden en gekeken worden naar de essentie van uw bedrijf. 

Neem vrijblijvend contact op voor een gratis oriënterend gesprek.

Kosten: Offerte op maat